x 

Kis konyha ötletek: így rendezd be minikonyhádat

Igy Rendezd Be 3

A konyha minden otthon esetében központi szerepet tölt be. Itt zajlik a családi élet egy része, ráadásul csodálatos illatokkal telik meg a levegő, miközben finom fogásokat készítünk. Kis konyhákban igazi kihívás a praktikumot és a szépséget ötvözni, de nem lehetetlen. Érdemes alábbi ötleteinkből inspirációt gyűjteni, ugyanis némelyik könnyebben kivitelezhető, mint gondolnánk.

Bővebben: Kis konyha ötletek: így rendezd be minikonyhádat

Modern konyha anyaghasználattól a kész konyhaszekrényig

Modern Konyha Fokep

Sokunknak a „modern" szó hallatára kizárólag a szögletes és rideg bútorok jutnak eszünkbe, pedig a modern stílusú lakberendezés sokkal többet jelent ennél. Írásunkból kiderül, milyen anyagokat és színeket lehet használni a népszerű modern konyha és konyhabútor tervezése során és tippeket adunk látványos kiegészítő elemekre is.

Bővebben: Modern konyha anyaghasználattól a kész konyhaszekrényig

Magasfényű konyhabútor: a konyhák királynője

Magasfenyu Konyhabutor1

Napjainkban a magasfényű konyhabútorok egyre népszerűbbek és leszorítják a dobogó első fokáról a hagyományos stílusú konyhaszekrényeket. Bejegyzésünkben körüljárjuk a modern fényes konyhabútorok előnyeit és hátulütőit, illetve szakmai berkekre is elevezünk az alapanyagok bemutatásán keresztül.

Bővebben: Magasfényű konyhabútor: a konyhák királynője

Lenyűgöző fehér konyhabútor és konyhaszekrény

Feherkonyha

A fehér konyhabútor nagyon megosztja az embereket: lehet szeretni és a pokolba kívánni, de a konyhabútor fehér formában mindig létezett és jelenleg is nagyon divatos. Ezért mai blogbejegyzésünket teljes egészében a fehér konyhaszekrénynek szenteljük és az előnyök-hátrányok bemutatása helyett ötleteket adunk, milyen módon lehet a fehér színt igényesen kombinálni.

Bővebben: Lenyűgöző fehér konyhabútor és konyhaszekrény

Az amerikai konyhás nappali 3 előnye és 3 hátránya

Amerikaikonyha

Az amerikai stílusú konyhaberendezés nagyszerű találmány, mégsem való mindenkinek. Nehéz is lakberendező vagy bútorasztalos szakember véleménye nélkül eldönteni, milyen megoldás lehet a legjobb a saját konyhánkba. Az amerikai konyha ötleteket bújva magunktól is belátjuk, hogy amennyi előnye, annyi hátránya is van a dolognak. Ezeket a pro és kontrákat fogjuk bemutatni mai írásunkban. 

Bővebben: Az amerikai konyhás nappali 3 előnye és 3 hátránya