x 

Konyhabútor gyártásunk zavartalanul működik!

Kis konyha ötletek: így rendezd be minikonyhádat

Igy Rendezd Be 3

A konyha minden otthon esetében központi szerepet tölt be. Itt zajlik a családi élet egy része, ráadásul csodálatos illatokkal telik meg a levegő, miközben finom fogásokat készítünk. Kis konyhákban igazi kihívás a praktikumot és a szépséget ötvözni, de nem lehetetlen. Érdemes alábbi ötleteinkből inspirációt gyűjteni, ugyanis némelyik könnyebben kivitelezhető, mint gondolnánk.

Bővebben: Kis konyha ötletek: így rendezd be minikonyhádat

Modern konyha anyaghasználattól a kész konyhaszekrényig

Modern Konyha Fokep

Sokunknak a „modern" szó hallatára kizárólag a szögletes és rideg bútorok jutnak eszünkbe, pedig a modern stílusú lakberendezés sokkal többet jelent ennél. Írásunkból kiderül, milyen anyagokat és színeket lehet használni a népszerű modern konyha és konyhabútor tervezése során és tippeket adunk látványos kiegészítő elemekre is.

Bővebben: Modern konyha anyaghasználattól a kész konyhaszekrényig

Magasfényű konyhabútor: a konyhák királynője

Magasfenyu Konyhabutor1

Napjainkban a magasfényű konyhabútorok egyre népszerűbbek és leszorítják a dobogó első fokáról a hagyományos stílusú konyhaszekrényeket. Bejegyzésünkben körüljárjuk a modern fényes konyhabútorok előnyeit és hátulütőit, illetve szakmai berkekre is elevezünk az alapanyagok bemutatásán keresztül.

Bővebben: Magasfényű konyhabútor: a konyhák királynője

Konyha ötletek: 7 kreatív konyhabútor tipp

Praktikus Konyha Otlet Kezdolap

Egy nemcsak praktikus, de kreatív konyhai környezet nagyban hozzájárulhat ahhoz a mindennapokban, hogy bátran kötényt ragadjunk és finom fogásokat készítsünk. A tapasztalt kiskukták már tudják, hogy előbb-utóbb minden házitündér otthonában lába kél egy-egy sajtreszelőnek és valahogy a fűszereinket sem érjük el olyan egyszerűen a mártások ízesítésénél, ahogy azt először gondoltuk. Írásunkban összegyűjtöttünk 7 olyan ötletgazdag praktikát, amivel seperc alatt felhasználóbarát konyhai enteriőrt varázsolhatunk magunknak.

Bővebben: Konyha ötletek: 7 kreatív konyhabútor tipp