x 

Konyhabútor gyártásunk zavartalanul működik!

Rólunk

Logo V2

 

Logo

 

 

 

 

Alapítóként, szeretném bemutatni a Fa-zon Bútor Kft. és a TBM-et (Tomaj Bútor  Manufaktúra). 2001-ben indítottam Dunaharasztiban lévő  asztalosműhelyemet és a laszabászatot szerelvényüzlettel. Az első években kis létszámmal dolgoztunk, főleg egyedi konyhabútor, gardrób, fürdőszoba bútorok  gyártásával indultunk ami jelenleg is a fő profilunk. Az elmúlt 16 év alatt sikerült kinőni magunkat, így jelenleg a Tomajmonostorai bútorasztalos műhelyünkben történik a teljes bútorgyártás,  magas minőségű gépparkkal és szakmai háttérrel.

 TomajCélunk - olyan bútorok gyártása, melyek nem csupán szépségükben, de élettartamukat tekintve is megállják a helyüket. Sok éves tapasztalatunknak köszönhetően minden kihívásra megoldást találunk, átlátjuk a vevő elképzeléseit és mindig a tökéletes végeredményre törekszünk.
Saját gyártású bútoraink a Tomajmonostorai asztalos műhelyünkben készülnek. 

 2011-ben nyitottuk meg Dunaharaszti bemutatótermünket a Soroksári út 5. sz alatt, valamint weboldalunkat is elkészítettük, melyen más gyártók által készBmterem3ített bútorokat vásárolhatnak üzletünkben vagy webáruházunkon keresztül. Széria bútoraink közül az elemes konyhabútorok a legnépszerűbbek, mert rengeteg elemválasztékuk van és sokféle variációban elrendezhető. Ezen kívül, gardróbok, szekrénysorok, étkezőgarnitúrák, ülőgarnitúrákat talál weboldalunkon. Bemutatótermünkben egyedi és széria konyhabútorokat mutatunk be, valamint az alapanyagokat, mert igyekszünk ötleteket adni leendő vásárlóinknak.

300 m2-es üzletünkben, valamint webáruházunkban megtalálja mindazt, amire szüksége lehet otthona, lakása, irodája átalakításához, szebbé varázslásához...

Széria bútorokkal kapcsolatosan nézzen szét weboldalunkon vagy látogassson el bemuatóterünkbe.

Egyedi bútorgyártással kapcsolatban keresse fel a tbm.hu weboldalunkat, ahol kimondottan
egyedi konyhabútor gyártással kapcsolatosan kaphat ötleteket


Lépjen velünk kapcsolatba!

Üdvözlettel:

Kecskeméti Zoltán
alapító